Circulaţie normală pe toate drumurile din judeţul Călăraşi. Drumarii patrulează pe A2

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu prudenţă
Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu prudenţă

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că luni dimineaţă nu sunt anunţate drumuri naţionale blocate din cauza vremii nefavorabile sau a unor evenimente rutiere în judeţul Călăraşi. Pe principalele şosele, drumarii patrulează cu utilaje de împrăştiere a materialului antiderapant, deoarece, din cauza temperaturilor scăzute, în unele zone s-ar fi produce o pojghiţă de polei.

La această oră, se patrulează cu 6 ATB-uri pe drumurile naţionale, cu 2 ATB-uri pe Autostrada Soarelui, pe sectorul de drum până la Drajna şi cu 2 ATB-uri până la Feteşti. Pentru prevenirea evenimentelor rutiere, poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi să păstreze în mers o distanţă corespunzătoare faţă de vehiculele dinainte, să folosească luminile de întâlnire şi ziua pe toate categoriile de drumuri şi să nu se lanseze în efectuarea depăşirilor fără a se asigura temeinic.

În condiţiile unui carosabil acoperit cu zăpadă, gheaţă ori polei, conducătorii auto trebuie să nu bruscheze comenzile vehiculului şi să utilizeze cu precădere frâna de motor. În această dimineaţă la Călăraşi se înregistrează minus 3 grade Celsius, cerul este senin, însă meteorologii anunţă o răcire accentuată a vremii de marţi, 17 ianuarie, şi condiţii propice de ninsori.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite