Şoferii călărăşeni fac ravagii pe şosele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au depistat în trafic mai mulţi conducători auto care au consumat băuturi alcoolice peste limita legală. Deoarece această faptă reprezintă infracţiune, aceştia s-au ales cu câte un dosar penal

Poliţiştii din Mânăstirea au depistat, în noaptea de Înviere, la ora 01.15, pe D.J. 303, pe Laurenţiu N., de 23 ani, din Bucureşti, care conducea un autoturism marca Hyundai. La testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, acesta a indicat o alcoolemie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Olteniţa, în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Şoferul a refuzat recoltarea. Poliţiştii au stabilit că tânărul posedă permis din anul 2007. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru refuzul conducătorului unui autovehicul de a se supune recoltării probelor biologice sau testării aerului expirat, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tânără prinsă ameţită la volan

În dimineaţa primei zile de Paşte, la ora 05.00, poliţiştii au depistat pe Str. Prel. Sloboziei, din Municipiul Călăraşi, o tânără sare conducea un autovehicul, având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că Ana – Maria I., de 24 ani, din Călăraşi, care conducea un Land Rover, avea o îmbibaţie alcoolică de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tinerei, aflate la volan, i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar penal.
 

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite