Călăraşi: Dosare penale pentru societăţi ce făceau transmisiuni prin cablu ilegale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Olteniţa au făcut dosare penale pentru retransmiterea prin cablu a operelor sau a produselor purtătoare de drepturi conexe şi evaziune fiscală.

În zilele de 03 şi 04 mai 2011, poliţiştii Biroului de Investigarea Fraudelor Olteniţa au efectuat cinci percheziţii, în baza autorizaţiilor eliberate de Judecătoria Olteniţa, la două societăţi comerciale – la staţiile de retransmisie prin cablu situate în localităţile Budeşti, Radovanu, Dorobanţu, Ulmu şi Nicolae Bălcescu, Judeţul Călăraşi. Aici au fost identificate mai multe echipamente prin intermediul cărora se retransmiteau, fără drept, către abonaţi programe TV prin cablu.

Faţă de administratorii celor două societăţi comerciale se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de retransmitere prin cablu a operelor sau produselor purtătoare de drepturi conexe, conform Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Poliţiştii au ridicat de la aceştia mai multe documente contabile, carnete facturi şi evidenţe abonaţi, neînregistrate în evidenţele contabile, pentru care se efectuează cercetări şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.


Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite