EXCLUSIV Milionarul Aldis a plătit cu viaţa o clipă de neatenţie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de la Transporturi Navale aşteaptă rezoluţia procurorilor pentru a închide dosarul morţii patronului Aldis. Oamenii legii au trimis deja la Parchetul de pe lângă Tribunalul Călăraşi toate actele de cercetare din accidentul nautic de pe Borcea, din 7 august, în care milionarul George Naghi şi-a găsit sfârşitul.

Concluzia este una singură: cel mai bogat om din Bărăgan a fost neatent în manevrarea bărcii.„ Toate verificările nostre duc la o eroare umană. Nu există alte indicii. Aşteptăm să vedem şi decizia procurorilor“, susţin surse judiciare. Singura piesă care lipsea la dosar era declaraţia Alinei Naghi, soţia milionarului, care în momentul tragediei se afla în barcă.

Soţia milionarului a povestit poliţiştilor ce s-a întâmplat în ziua fatidică. „Ne aflam în barcă, pe Borcea, în acea nenorocită după-amiază de duminică. Plecasem de la casa de pe Dunăre şi pentru că eu stăteam foarte încordată în barcă şi mă ţineam cu braţul de marginea şalupei, George m-a îndemnat să mă relaxez şi să îmi proptesc picioarele în locul special, din faţa scaunului“, a povestit anchetatorilor Alina Naghi, aşa cum a spus în scrisoarea trimisă presei de pe patul spitalului. 

Secunda dinaintea tragediei

Tot ea a precizat că nu înţelegea cum să ţină piciorul pentru a nu exista pericolul să se rănească. George Naghi s-a aplecat pentru a-i arăta, iar aceasta a fost secunda care a dus la tragedie. „ Ultima secvenţă pe care mi-o amintesc este a bătăii sale din picior, prin care îmi arăta cum să îmi pun piciorul în acel piedestal. A fost o clipă de neatenţie, a mişcat, fără să îşi dea seama, volanul şi barca s-a dus, cu toată viteza, în mal! Iar de acolo… nu mai vreau să-mi amintesc nimic…“, rememorează soţia patronului fabricii de mezeluri Aldis.

Femeia nu a putut nici să-şi scrie declaraţia dată poliţiştilor, doar a semnat-o. Ea are probleme cu mâna şi piciorul stâng. În urma rănilor suferite în accident a fost operată la claviculă. În octombrie, ea se va întoarce la clinica Dobling din Viena pentru o operaţie la genunchi.
.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite