Călăraşi: Cinci zile magice în oraşelul copiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacolul va fi în  Parcul Dumbrava foto arhivă
Spectacolul va fi în Parcul Dumbrava foto arhivă

Dansuri, concursuri, muzică şi multe premii-surpiză îi aşteaptă pe micuţi. Până duminică, parcul Dumbrava se transformă în tărâmul magic al inocenţei. Autorităţile locale le pregătesc o serie de suprize prichindeilor: muzică, dans şi concursuri.

În spectacol vor evolua peste 500 de copii din tot oraşul care vor pune în scenă momente artistice inedite. „ Sperăm ca manifestările să fie pe placul tuturor. Am pus totul la punct şi aşteptăm reacţia copiilor. S-a anunţat deja o participare numeroasă. 14 unităţi şcolare din oraş au confirmat participarea. Pe scenă vor urca 500 de copii care vor delecta publicul cu momente inedite“, ne-a declarat Sorin Bordei, manager IT în cadrul Primăriei Călăraşi.

Nerăbdare

Copiii sunt încântaţi de atenţia care li se oferă şi sunt nerăbdători să se distreze. Sabrina Neagu, 8 ani, elevă în clasa a II-a la Colegiul Economic spune că i se pare o idee extraordinară. „Ne pregătim de distracţie toată săptămână. Sunt sigură că va fi ceva frumos. Voi merge alături de ceilalţi colegi şi cred că va fi o petrecere pe cinste“, ne-a spus fetiţa. Ca să nu rateze vreun moment important al petrecerii, eleva a adăugat că înceracă să iasă la plimbare în fiecare seară până duminică în parcul Dumbrava.

Dulciuri şi jucării

Spectacolul care se numeşte „Lumea Copiilor la Călăraşi“ se doreşte a fi un periplu de cinci zile cu jocuri şi programe artistice. Toţi cei prezenţi vor primi cadouri-surpriză din partea sponsorilor locali, atraşi de municipalitatea în acest proiect. „Vor fi oferite dulciuri şi jucării tuturor celor care va participa la aceste manifestări“, a adăugat Bordei. Seria acţiunilor a debutat azi(1 iunie 2011), la ora 11.00 cu un moment artistic susţin de tineri interpreţi de muzică uşoară: Ruxandra Dragomir, Adrian Ciochinaru, Karla Matei, Valentin Buzatu.  De la ora 17.00, copiii de la mai multe grădiniţe din oraş vor participa la un concurs de desene pe asfalt.

Citiţi mai multe amănunte despre  acest subiect în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite