Adolescenta care a fugit de acasă a fost găsită teafără

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mădălina Crina Manole a lipsit de acasă trei zile
Mădălina Crina Manole a lipsit de acasă trei zile

Trei zile n-a ştiut nimeni de ea, însă , joi, a fost găsită teafăra.  Adolescenta care dispăruse de acasă pe 31 octombrie a ajuns, din nou, în sânul familiei. Mădălina Crina Manole a mărturisit nonşalant că a fost plecată la o prietenă la Bucureşti şi nu înţelege de ce s-a făcut vâlvă în jurul dispariţiei sale.

Poliţiştii au găsit-o pe tânără în oraş şi le-a declarat că nu a fost victima niciunei infracţiuni. Oamenii legii au fost alertaţi, miercuri, de familie. Se pare că liceana a fugit de la domiciliu pentru că avea o comunicare defectuoasă cu părinţii.

Au reclamat dispariţia

Mădălina Crina Manole, în vârstă de 17 ani, a mai fost văzută prin oraş de colegii de şcoală, însă acasă nu a mai ajuns de pe 31 ocotmbrie 2011. Alertaţi, părinţii s-au dus într-un suflet la Poliţie şi au cerut ajutor pentru a le fi găsită fiica. Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că fata, elevă în clasa a - X - a la liceul Ştirbei-Vodă Călăraşi, a plecat de la domiciliu spre şcoală şi nu s-a mai întors acasă. Minora a avut mai multe discuţii în contradictoriu cu părinţii pe tema situaţiei sale şcolare.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite