Minora dispărută din Olteniţa, găsită în Bucureşti. Vezi aici cu cine a plecat fata de acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Georgiana(17 ani) a dispărut de două zile
Georgiana(17 ani) a dispărut de două zile

Poliţiştii olteniţeni au reuşit să dea de urma adolescentei care a dispărut de acasă. Părinţii fetei au anunţat autorităţile, spunând că şi-au văzut copilul ultima dată pe 23 noiembrie 2011, ora 10.00. Ea a fost găsită după 5 zile.

ORA 13.30. Minora a fost depistată în Bucureşti, în zona unei staţii de metrou, alături de prietenul său. Potrivit declaraţiei sale, pe timpul dispariţiei de la domiciliu, nu a fost victima vreunei infracţiun. Poliţiştii au încredinţat-o părinţilor şi i-au avertizat cu privire la obligaţiile ce le revin de a o supraveghea pentru prevenirea plecărilor voluntare.

A plecat din proprie iniţiativă

Tatăl fetei, Ion Otilişteanu, în vârstă de 48 de ani, a mers la sediul Poliţiei şi a reclamat dispariţia fiicei sale. Bărbatul le-a mai spus oamenilor legii că minora a plecat de acasă, în urmă cu două zile, la ora 10.00. Din verificările efectuate de poliţişti, s-a stabilit că Georgiana, în vârstă de 17 ani, a plecat voluntar de la domiciliu împreună cu prietenul său. Pentru a o putea găsi mai repede, poliţiştii au dat publicităţii semnalmentele fetei.

Are 1,70 m înălţime, 50 de kilograme, faţa ovală, ochi căprui, păr şaten, tuns foarte scurt. La data dispariţiei, adolescenta era îmbrăcată cu o haină din fâş de culoare mov, până în talie, blue-jeans, iar pe cap purta o căciulă croşetată manual de culoare gri. Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite