L-aţi văzut? Dispărut de acasă de două luni, un bărbat din Roseţi este de negăsit. Poliţiştii l-au dat în urmărire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii călărăşeni sunt pe urmele unui dispărut de aproape două luni, însă, din păcate, verificările nu au condus la niciun rezultat. Ştefan Bancu, în vârstă de 46 de ani, din comuna Roseţi, a plecat de acasă pe data de 11 ianuarie, în jurul orei 12.00 şi nu s-a mai întors. Crezând că va apărea, familia nu s-a impacientat iniţial.

După 5 zile, pe 16 ianuarie, sora lui Ştefan, o femeie în vârstă de 59 de ani, a reclamat la Secţia 1 Dichiseni dispariţia bărbatului. Poliţiştii l-au căutat, dar nu au reuşit să dea de niciun fir care i-ar putea conduce la Ştefan Bancu. „Întrucât, în urma activităţilor desfăşurate, bărbatul nu a fost găsit, poliţiştii l-au pus în urmărire. Poate astfel cineva care l-a văzut în ultima perioadă va anunţa autorităţile”, a precizat inspector de poliţie Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi.

Semnalmentele bărbatului

Pentru a fi recunoscut, poliţiştii au dat publicităţii semnalmentele lui Ştefan Bancu. Are o înălţime de 1.85 m, constituţie atletică, păr şaten şi ochii verzi. La data dispariţiei, acesta purta o pereche de pantaloni de stofă, de culoare neagră, pantofi negri, cămaşa de iarna în carouri, multicoloră, geacă de culoare bleumarin cu dungă albă pe mâneci şi pe spate şi fes negru. Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană, sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite