În luna iulie, cinci cursuri de recalificare pentru şomeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şomerii pot urma gratuit cursuri de formare profesională
Şomerii pot urma gratuit cursuri de formare profesională

Şomerii care doresc să se recalifice pot participa la cinci cursuri de (re)calificarepentru ospătar, chelner, vânzător în unităţi de alimentaţie public şi lucrător instalator pentru construcţii.

În luna iulie 2011, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Fortei de Muncă organizează cursuri de (re)calificare în următoarele meserii: operator introducere, validare şi prelucrare date, ospătar (chelner), vânzător în unităţi de alimentaţie publică, vânzător, lucrător finisor în construcţii, lucrător instalator pentru construcţii. Programele sunt gratuite pentru toate persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă şi se desfăşoară pe o perioadă cuprinsă între 45 şi 90 zile. 

Ce acte ai nevoie

Pentru a se urma unul dintre cursuri, solicitanţii trebuie să fie absolvenţi de învăţământ genera (8 clase), iar în cazul cursului de operator introducere, validare şi prelucrare date, să fie absolvenţi de liceu. La înscriere sunt obligatorii următoarele documente: actul de identitate, certificat de naştere, certificat căsătorie, actele de studii, adeverinţă medicală din care să rezulte că persoana este aptă de muncă, precum şi adeverinţă emisă de Administraţia Financiară din care reiese că solicitantul nu realizează venituri. Toate aceste documente vor fi prezentate în original şi copie. 
   

   

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite