Citiţi în noul ADS Călăraşi: Croazieră la ostroave cu „Prinţ Constantin“ GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proprietarul singurei nave de croazieră din judeţ doreşte să dezvolte zona prin proiecte care să pună în valoare frumuseţile naturii

Avocatul caius Iliescu are deja în derulare proiecte pentru dezvoltarea turismului pe Dunăre şi braţul Borcea. Unul dintre planuri are ca scop dezvoltarea turismului şi a calităţii vieţii în oraşul nostru. „Este păcat că avem atât de multe de arătat, dar nu ştim să profităm“, spune avocatul. Acesta organizează cu vasul „Prinţ Constantin“ croaziere în zona ostroavelor şi a braţului Borcea.

„Avem un proiect legat de dezvoltarea turismului fluvial intern a braţului Borcea unde am descoperit zone mirifice, alături de toate componentele sale istorice: Păcuiul lui Soare, mănăstirea Dervent şi cetatea Durostorum“, ne-a mărturisit Iliescu.

image

Vezi aici ce poţi vizita cu vasul de croazieră

10 euro cazarea la cort

Pe lângă croazierele efectuate cu vasul său, la care au participat persoane importante din ţară şi din străinătate, avocatul vrea să schimbe „faţa“ unei insule. Locul se va numi „Prinţ Constantin“, iar aici se va organiza o tabără de camping cu toate utilităţile necesare.

Aceasta este  situată la 30-40 de minute de mers de la Călăraşi, în aval, pe Dunăre. Insula are 14 hectare şi face parte din ostroavele existente pe Dunăre. „Sunt sigur că oamenii vor fi tentaţi să petreacă o noapte la cort cu cazarea la 10 euro pe noapte, cu vizitarea obiectivelor turistice din zonă“, spune Caius Iliescu. 

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite