Ucigaşul Luminiţei Chevici şi-a angajat apărător

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constantin Fieraru (32 de ani) va fi adus, astăzi, în faţa judecătorilor, la un nou termen al procesului în care este judecat pentru omor deosebit de grav şi tentativă de omor asupra unei adolescente. Bărbatul acuză poliţiştii că l-au obligat să declare că el a omorât-o pe Luminiţa Chevici.

Constantin Fieraru a fost apărat la primele două termene şi în timpul cercetării penale de un avocat din oficiu. Pentru că încearcă să demonstreze că acest nu este vinovat, familia sa a decis să-i angajeze un avocat. Este vorba despre Lenuţa Naum care va încerca să demonstreze în faţa instanţei că Fieraru nu are nicio legătură cu uciderea Luminiţei Chevici.

Pe 25 august, din boxa acuzaţilor, Fieraru nu şi-a recunoscut faptele. „Nu am făcut nimic şi nu am înjunghiat pe nimeni“, a declarat acesta cu seninătate. Pe tot parcursul procesului, Constantin Fieraru a zâmbit şi a fost foarte atent la oamenii care se aflau în sala de judecată.  Fieraru este acuzat că în seara zilei de 10 septembrie 2010 a tâlhărit-o şi a înjunghiat-o de trei ori pe Luminiţa Chevici, decedată după 56 de zile de comă. Tot el a atacat-o şi pe Ana Maria Bobocel(17 ani), în faţa blocului în care locuieşte. În seara zile de 13 martie 2011, după ce a terorizat timp de şase luni femeile din oraş, urmărindu-le pe stradă, Constantin Fieraru a fost capturat de oamenii legii, în urma unui apel anonim la 112. 

A revenit psihoza

Deşi seria atacurilor a încetat o perioadă de timp, la Călăraşi a fost semănată, din nou, panica. Psihoza a revenit în seara zilei de 22 septembrie 2011 când Mariana Dumitru(22 de ani), secretară la postul de radio Voces Campi a fost înjunghiată în abdomen pe Aleea Bisericii din cartierul Mircea-Vodă. IPJ Călăraşi confirmă faptul că tot în cartierul Mircea -Vodă, pe Aleea Bisericii, o altă femeie a fost abordată de un necunoscut. Nu a ameninţat-o, însă tânăra a văzut că avea un cuţit în mână. Anchetatorii cred că este vorba despre acelaşi individ care a atacat-o pe Mariana Dumitru. Şi ieri au apărut zvonuri potrivit cărora încă o elevă a fost victima unei agresiuni.„ Mi-e frică să mai ies seara pe stradă. Nu ştiu ce să mai cred. Chiar este Constantin Fieraru autorul sau a fost găsit ţap ispăşitor?“, susţine o tânără care locuieşte în zona Orizont.

<!--[if gte mso 10]>

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite