GALERIE FOTO Ucigaşul care a îngrozit Călăraşiul are discernământ!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constantin Fieraru(32 de ani) riscă 25 de ani de închisoare. Fiara care a îngrozit oraşul, după ce urmărea şi ataca femeile cu un cuţit poate răspunde pentru faptele sale !

Institutul Naţional de Medicină Legală l-a expertizat pe Constantin Fieraru (32 de ani) şi a stabilit că acesta a judecat în momentul în care s-a năpustit asupra mai multor tinere. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi urmează să finalizeze, în scurt timp, rechizitoriul pentru a-l trimite în judecată pe agresor. „Încă se lucrează la rechizitoriu, însă în scurt timp materialul de urmărire penală va fi finalizat. Va fi transmis judectprilor, după ce îi va fi prezentat şi învinuitului“, a declarat  procurorul Xenofonte Purcărea, purtător de cuvânt la Parchetul de pe lângă Tribunalul Călăraşi. De aici şi până la trimiterea în judecată a agresorului nu mai este decât un pas. Apărătorul din oficiu al lui Fieraru, Aritoneta Gheorghe, declara, la începutul anchetei că tânărul ar putea primi o pedeapsă cu închisoarea de 25 de ani, în cazul încare se va stabili că are discernământ.

Şapte plângeri


Prima victimă a lui Constantin Fieraru a fost Luminiţa Chevici. Tânăra, însărcinată în două luni, a fost urmărită în seara zilei de 10 septembrie 2010, agresată și înjunghiată în inimă. Avea să moară după 56 de zile de comă. Procurorii au şapte plângeri ale unor fete care au fost urmărite de Fieraru, însă doar două din acestea au fost înjunghiate. Ana Maria Bobocel, tânăra de 17 ani, elevă în clasa a XI-a la Liceul Mihai Eminescu, a fost şi ea înjunghiată în abdomen chiar în faţa blocului unei locuia. A avut noroc şi a scăpat teafără, chiar dacă lama cuţitului i-a pătruns 3 centrimetri în corp. Bărbatul a îngrozit tot oraşul timp de şase luni, în perioada septembrie 2010-martie 2011. La 13 martie 2011 a luat sfârşit coşmarul, când, în urma unui apel anonim la 112, Constantin Fieraru a fost reţinut.

   

image
image
image

CLICK AICI PENTRU MAI MULTE POZE

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite