GALERIE FOTO Fetiţa care a căzut de la etaj, transportată cu un elicopter SMURD la un spital din Capitală UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Micuţa Ana Lascu se zbate între viaţă şi moarte după ce a căzut de la etajul 3. Groaznicul accident a avut loc în cartierul Doi Moldoveni, din Călăraşi.Fetiţa a fost preluată de un elicopter SMURD şi transportată la Bucureşti

Fetiţa de numai doi ani şi jumătate şi sora sa mai mare, în vâstă de 12 ani, se aflau în grija bunicii lor, Rădiţa Coroba. Lăsată nesupravegheată, fetiţa s-a urcat pe un vas ce se afla lângă geamul dechis. Micuţa s-a dezechilibrat şi a căzut de la etajul trei. Vecinii şi bunica fetei au sunat imediat la 112. Din fericire, copila a supravieţuit, dar are multiple traumatisme. „Prezenta fracturi la nivelul membrelor superioare şi inferioare şi suspiciune de fractură la nivelul coloanei cervicale“, a declarat Ovidiu Tătăranu, purtător de cuvânt al ISU Călăraşi.

Pentru că micuţa era în stare critică, medicii de la Călăraşi au solicitat un elicopter SMURD care să o transporte la Spitalul Bagdasar Arseni, din Capitală. Medicii s-au chinuit mai bine de o oră şi jumătate să o stabilizeze pe fetiţă, pentru a putea fi transferată în condiţii optime la Bucureşti.

image

CLICK AICI PENTRU A VEDEA POZE CU MICUŢA

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite