Călăraşi:„Au sărit şase persoane după Cristi, dar fusese luat de ape“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copiii care se aflau pe mal când băiatul de 12 ani a fost înghiţit de apele Borcei povestesc cum a avut loc tragedia. Aseară, după ce scafandrii renunţaseră să-l mai caute, trupul neînsufleţit al lui Cristian Achim, băiatul care s-a înecat la scăldat, sâmbătă după-amiază, a fost adus la mal de curenţii puternici. 

Părinţii şi rudele lui Cristian nu au plecat de lângă apă de sămbătă după-amiază de când acesta a fost dat dispărut. Mama copilului nu a rezistat la vederea cadavrului copilului său şi a leşinat, fiind nevoie de intervenţia medicilor. Corpul copilului a fost ridicat imediat şi transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Mesaje de încurajare

În urma aflării veştii că puştiul de 12 ani şi-a pierdut viaţa în apele Borcei, au început să curgă mesaje de încurajare pentru părinţii lui Cristian. Prietenii băiatului au dorit să-şi amintească de cel cu care îşi petreceau timpul liber.
Primul mesaj a fost postat pe site-ul cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi, sâmbătă (18 iunie) la ora 22.30. Ştefan care a scris următorul mesaj: „Era prietenul meu. Sunt din Măgureni. Am fost pe plajă când s-a întâmplat. Doi dintre prietenii mei s-au dus să-l salveze, dar nu au putut. A înghiţit apă şi apoi s-a dus la fund fără să mai dea un semn de viaţă. Era singur la părinţi şi astăzi a fost înghiţit de apă“,  a scris Ştefan. Un alt prieten i-a strigat numele băiatului: „Cristiiiiiiii!“.

„Cristi, dă un semn de viaţă!“

Un alt prieten al puştiului, Laur -campionul, îşi doreşte ca băiatul să se trezească. „Cristi, răspunde. Hai, bă, dă-ne un semn de viaţă, te rugăm! Ne-ai frânt inimile la toţi. Hai, Cristi, te rugăm ieşi la suprafaţă, fii băiatul pe care-l ştiam eu. Erai printre prietenii mei cei mai buni.Cristiiii, trezeste-te! Fă-o pentru mama ta şi tatăl tău şi pentru noi. Părinţii tăi sunt disăperaţi, nu ştii…hai,  Cristi fii tare nu te lăsa…ne rugăm cu toţi…cu drag, Gabaret.. te rog, fă-o pentru părinţii tăi“.

Au sărit după el

Cu inimile frânte de durere, prietenii lui Cristian şi-au exprimat sentimentele prin cele câteva cuvinte pe care le-au postat pe site. Pepea a scris că şase personae au sărit în apă şi au încercat să-l salveze. „Când am ajuns acolo, la doar cinci minute de când era luat de ape, am sărit şase personae după el. Dar unde să-l găseşti? E ca şi cum ai căuta „acul în carul cu fân“. Ce pot să zic? Dumnezeul să îl ierte!“. Un alt băiat se întreabă de ce tocmai el. Alex nu are puterea să mai spună decât:.„Cristi, de ce tu , fratele meu?“

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidinaului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite