Călăraşi: UPDATE Trupul neînsufleţit al copilului înghiţit de apele Borcei a ieşit la mal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această seară, echipa de scafandri şi echipajul de la ISU au oprit căutările băiatului care s-a înecat sâmbătă seara. Pe malul Borcei nu a rămas decât familia lui Cristian, aşteptând să se întâmple o minune.

ORA 21.45 În urmă cu puţin timp, trupul neînsufleţit al copilului a fost adus la mal de curenţii din larg. Părinţii şi rudele lui Cristian nu au plecat de lângă apă de sămbătă după-amiază de când acesta a fost dat dispărut. Mama copilului nu a rezistat la vederea cadavrului copilului său şi a leşinat, fiind nevoie de intervenţia medicilor. Corpul copilului a fost ridicat imediat şi transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Tragedia din Măgureni

Sâmbătă, în jurul orei 16.45, unchiul băiatului a sunat la 112 să anunţe că nepotul său s-a înecat. „Am fost anunţaţi că un copil de 12 din cartierul Măgureni , s-a înecat. A fost trimisă o echipă de la ISU şi un echipaj SMURD“, ne-a declarat Mihai Ionescu, purtător de cuvânt al Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţe. Băiatul a intrat în apă să se joace şi a fost luat de curenţi. „Prietenul mătuşei a încercat să-l salveze, dar nu a putut. De două ori l-a apucat de mâini dar l-a scăpat. Acesta a fost dus la spital pentru că era în stare de şoc şi suferea şi cu inima. Ştim că azi-noapte a fost dus la psihiatrie“, ne-a spus unul dintre localnici.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite