UPDATE FOTO Minune în Săptămâna Luminată: a căzut de la etajul patru şi a scăpat cu viaţă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Micuţul Alexandru a fost preluat de urgenţă de un echipaj de la Ambulanţă Foto: Captură TVR
Micuţul Alexandru a fost preluat de urgenţă de un echipaj de la Ambulanţă Foto: Captură TVR

Un copil, în vârstă de 4 ani, a scăpat ca prin minune cu viaţă, joi dimineaţă, după ce a căzut de la etajul patru dintr-un bloc situat pe strada Nufărului, în zona Şcolii nr. 11. Se pare că băieţelul se afla în dormitor, alături de surorile sale, însă în timp ce se juca s-a urcat pe pervazul geamului. S-a dezechilibrat şi a căzut în gol. Copilul a fost preluat de un echipaj de la Ambulanţă şi transportat la spital pentr

ORA 13.15 Potrivit IPJ Călăraşi, până la această oră, părinţii copilului nu au putut fi audiaţi. Ei sunt în stare de şoc şi se află alături de fiul lor Alexandru, în drum spre Bucureşti. " Se va deschide o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragedia. În funcţie de acest lucru se va face încadrarea juridică a faptei", a declarat inspector de poliţie Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi. Poliţiştii mai spun că micuţul a căzut în grădiniţa din faţa blocului, pe pământ. Vecinii spun că tragedia s-ar fi produs, după ce copilul a rămas blocat în dormitor. Oamenii comentau că Alexandru, rămas singur în cameră, nu a mai putut ieşi, deoarece uşa se blocase. " El a ieşit la geam să strige la surorile sale aflate în camera alăturată. În acel moment ar căzut de la etaj", susţin martorii.

Agitaţie pe strada Nufărului, locul incidentului Foto: Captură TVR

ORA 11.45  Copilul va fi transferat la spitalul "Bagdasar Arseni" din Capitală pentru efectuarea unor investigaţii complexe. La spitalul de Urgenţă Călăraşi, medicii i-au făcut un control sumar şi, la prima vedere, nu sunt semne grave. " Îl vom trimite la Bucureşti pentru a nu exista riscul unor complicaţii. Este nevoie de efectuarea unui RMN pentru a se vedea dacă sunt leziuni la coloană. Din primele date, copilul este în regulă. Este conştient, însă nu-şi poate mişca un picior", a declarat dr. Victor Verinceanu, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi.

Maioul copilului a rămas agăţat în gardul grădiniţei în faţa blocului unde a căzut Foto: Captură TVR

Poliţia face verificări

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul. Din primele informaţii, se pare că mama băiatului era în casă, însă se afla în bucătărie.

Tragedia din 13 iulie 2011

Anul trecut, pe 13 iulie, o fetiţă, în vârstă de 2 ani şi 2 luni s-a zdrobit de caldarâm, după ce, lăsată nesupravegheată de bunica sa, a căzut de la etajul al treilea al unui bloc de pe strada Muşeţelului. Din păcate, Ana-Maria Cristina Lascu nu a avut nicio şansă de supravieţuire, deşi s-au făcut eforturi pentru salvare ei. fetiţa a fost transportată la Bucureşti, cu un elicopter pentru a primi cele mai bune îngrijiri medicale.Trupul plăpând al copilei a cedat la câteva ore de la producere traumatismelor. "Dormea, iar soacra mea făcea ordine în altă cameră. S-a trezit pentru că a auzit gălăgie afară şi s-a urcat pe calorifer să se uite pe geam. A alunecat şi a căzut. Nu pot să cred că Dumnezeu mi-a luat lumina ochilor. Am lăsat-o la bunica şi uitaţi ce nenorocire s-a întâmplat. Nu o mai văzuse de doi ani pentru că a fost plecată din ţară“, a spus plângând tatăl fetiţei, Nicu Lascu.

Micuţa a căzut de la etajul trei

VEZI AICI IMAGINI DE LA TRAGEDIA DE ANUL TRECUT

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite