Călăraşi: Spectacol incendiar cu Mix Music Evolution

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Platoul Casei de Cultură se va transforma în week-end într-o imens punct de atracţie. Andreea Bălan, Uni-k, Proconsul şi Keo vor susţine un show inedit. Organizatorii promit un spectacol de zile mari cu muzică bună şi dans.

Mix Music Evoluţion este un turneu  de distracţie şi voie bună care se va desfăşura în 33 de oraşe din ţară. Startul distracţiei a fost dat săptămâna trecută, la Mamaia, iar din această seară şi până duminică, petrecerea se mută la Călăraşi. Săptămâna viitoare, spectacolul continuă la Slobozia. Caravana va poposi în 33 de oraşe din ţară şi se va desfăşura pe parcursul acestui an în fiecare week-end, exceptând luna noiembrie. Turneul se va încheia pe  8 ianuarie 2012.

Orăşelul distracţiei

Orăşelul Mix Music Evolution va fi amplasat în plin centrul municipiului Călăraşi, pe platoul din faţa Casei de Cultură, la invitaţia Consiliului Judeţean(CJ) Călăraşi.  „Domnul Răducu Filipescu, preşedintele CJ  se afla la Bucureşti când s-a purtat o discuţie referiotate la organizarea evenimentului. Dânsul a spus că îşi doreşte foarte mult ca acest turneu să vină şi la Călăraşi. N-am stat pe gânduri“, a declarat Marius Gavrilă, directorul general al evenimentului.

Mascote pentru copii

Turneul are ca public ţintă atât tinerii, dar şi copiii. Pentru aceştia, organizatorii vor amplasa un parc de distracţii cu maşinuţe tamponate, tobogane gonflabile, mascote, actori, dar şi o serie de suprize. Opt mascote îi vor distra pe cei mici sâmbătă şi duminică, între orele  10.00-12.00.

Surprize

Artiştii invitaţi la eveniment sunt Andreea Bălăn & Petrişor, Uni-K, Keo, Proconsul, Claudia, DJ Jungle şi mulţi alţii. În parteneriat cu Adevărul de Seară şi Click, Golden Horse a organizat turneul muzical „Mix Music“. 

Directorul turneului este Bodo de la „Proconsul“, directorul evenimente-  Gheorghe Gheorghiu, directorul artistic - Cătălin Măruţă, iar directorul general- Marius Gavrilă. „Pe lângă artiştii de pe afiş, vor veni şi alţii. Îmi doresc foarte tare ca turneul să întreacă aşteptările oamenilor. Nu avem culoare politică şi oferim acest spectacol gratuit cetăţenilor“, ne-a declarat directorul general al evenimentului, Marius Gavrilă.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite