Primul val de concedieri la Aldis Călăraşi: 191 de oameni rămân pe drumuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Compania a anunţat disponibilizări
Compania a anunţat disponibilizări

Noul an aduce veşti triste pentru 191 de angajaţi de la fabrica Aldis: concedierea. Primul val de disponibilizări la unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa mezelurilor vine în luna ianuarie 2012.

Compania fondată de regretatul miliardar George Naghi a notificat deja Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călăraşi că intenţionează să renunţe la o parte din personal. Se pare că declinul fabricii a început extact în ziua fatidică de 7 august, atunci când George Naghi a sfârşit într-un groaznic accident nautic pe braţul Borcea. Acum, spun apropiaţii conducerii, pentru a reuşi să acopere datoriile la furnizori, patronii s-au gândit să facă restructurări.

Şomerii vor fi sprijiniţi

Pentru a veni în sprijinul celor care vor rămâne fără slujbă, în perioada de preaviz, AJOFM Călăraşi acordă servicii de preconcediere prin care sunt oferite informaţii referitoare la prevederile legale privind protectia şomerilor. Totodată, cei ameninţaţi de şomaj sunt înştiinţaţi despre locurile de muncă vacante existente pe plan local, instruiţi în modalităţile de căutare a unui serviciu sau reorientaţi profesional. În Ajunul Crăciunului, aproximativ 200 de salariaţi de la Aldis au ieşit în stradă, nemulţumiţi că nu şi-au primit salariile.

Citeşte şi: Protest la fabrica de mezeluri Aldis. Angajaţii, nemulţumiţi că nu şi-au primit lefurile

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite