Comercianţii, controlaţi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii acţionează pentru verificarea legalităţii actelor de comerţ cu legume, fructe şi alte produse alimentare pe raza municipiului Călăraşi.

Poliţişii vor derula o acţiune pentru verificarea în teren a legalităţii efectuării actelor de comerţ cu fructe de sezon, legume şi produse alimentare.

Activităţile se desfăşoară în perioada 19 – 22 iulie 2011, pe raza municipiului Călăraşi, urmând să fie verificaţi de poliţiştii Biroului de Ordine Publică Urban şi Biroului Rutier, alături de inspectori ai Primăriei Călăraşi, toţi comercianţii care au expus marfa pe trotuare, pe străzi sau alte spaţii publice.

Poliţiştii vor urmări respectarea de către aceştia a prevederilor legale privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite şi ale OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, dacă producătorii particulari deţin autorizaţiile eliberate de primărie şi pentru ce produse, în caz contrar urmând să fie luate măsurile legale în consecinţă.

Legea interzice amplasarea construcţiilor de orice fel şi practicarea actelor de comerţ pe trotuar sau pe acostament, în parcările amenajate sau pe partea carosabilă, în condiţiile în care acestea ar afecta siguranţa circulaţiei pietonilor şi vehiculelor.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite