Vin colindătorii. O mie de copii sunt aşteptaţi la Primăria Călăraşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Seria spectacolelor de Crăciun a fost deschisă la Muzeul Dunării de Jos
Seria spectacolelor de Crăciun a fost deschisă la Muzeul Dunării de Jos

Primăria Călăraşi primeşte şi în acest colindători, pentru a respecta tradiţia, însă bugetul este unul de criză. „Nu am alocat fonduri special pentru sărbătorile de iarnă, însă grupurile de colindători care vin, nu vor pleca de la noi cu traista goala“, a declarat Picu Şişman, viceprimarul oraşului.

În 2010, câţiva patroni din oraş au pregătit pungi cu dulciuri pentru cei 700 de colindători care au venit la Primărie. Edilul-şef al oraşului, primarul Nicolae Dragu spune că săptămâna viitoare la Primărie vor ajunge o mie de colindători din tot judeţul. „Ne pregătim pentru a-i primi cum se cuvine. Tradiţia am păstrat-o în fiecare an pentru a-i bucura pe copii şi pe tineri, dar şi pentru a aduce atmosfera de sărbătoare în cadrul instituţiei“, a declarat Nicolae Dragu.

Răsplătiţi cu dulciuri

Nici Consiliul Judeţean Călăraşi nu are bani pentru a-i răsplăti pe colindători, însă le pregăteşte mici surprize. „În fiecare an i-am primit cu drag pe copiii care au venit să ne colinde şi le-am oferit dulciuri. Vom împodobi şi bradul din holul instituţiei pentru a face loc atmosferei de sărbătoare“, a declarat Daniel Ştefan Drăgulin, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite