GALERIE FOTO Reîncepe modernizarea Chirurgiei la Călăraşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările de modernizare la Secţia de Chirurgie a Spitalului Judeţean Călăraşi au început anul trecut, când Consiliul Judeţean a alocat 500.000 de lei. Modernizarea a fost stopată după aproximativ 9 luni, pentru că banii s-au terminat.

„Nu s-a realizat decât un sfert din lucrare. Nu au mai fost bani ca să continuăm lucrările. Cu fonduri de la Consiliul Judeţean şi de la Ministerul Sănătăţii vom termina renovarea. Această secţie va arăta ca secţia de ortopedie şi maternitatea, modernizate anul trecut“, a declarat Victor Verinceanu, managerul Spitalului Judeţean.

 

image
image
image

VEZI AICI FOTOGRAFII DIN SPITAL

Costuri mari

Pentru secţia de chirurgie, în prima tranşă, Consiliul Judeţean a alocat suma de 500.000 lei. „Când au început lucrările am alocat 500.000 de lei. Acum am dat aceeaşi sumă şi au mai venit şi de la Ministerul Sănătăţii încă 500.000 de lei. La rectificarea bugetului, am putut să oferim aceşti bani din fondul de rulment“, a declarat Daniel Drăgulin, vicepreşedintele Consiliului Judeţean.

Curăţenie totală

În secţia de chirurgie vor fi aduse paturi noi, aparatură modernă, instalaţia va fi schimbată, iar grupurilor sanitare, care acum arătă deplorabil,  vor fi complet renovate. „Vom schimba tot şi secţia va străluci ca şi celelalte două. Toată lucrarea este în jur de 19 milioane de lei. Pacienţii vor avea condiţii optime şi vor beneficia de ce este mai bun“, a mai precizat Victor Verinceanu.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite