Ceaţa densă a pus stăpânire pe şosele. Vezi aici cum se circulă pe drumurile din judeţul Călăraşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ceaţa dă bătăi de cap şoferilor
Ceaţa dă bătăi de cap şoferilor

Ceaţa densă a pus stăpânire pe 12 judeţe din ţară, printre care şi Călăraşiului, iar circulaţia autovehiculelor se desfăşoară cu dificultate pe principalele artere. Până la această oră, Centrul Infotrafic nu a semnalat producerea unor blocaje.

Pe Autostrada Soarelui şi pe mai multe drumuri naţionale, vizibilitatea este sub 100 de metri. În zonele Brăneşti şi Lehliu, dar şi pe DN 3 B- Călăraşi-Feteşti, precum şi pe DN31, pe raza oraşelor Călăraşi-Olteniţa şi pe DN 21, pe ruta Călăraşi-Drajna-Slobozia, şoferii trebuie să reducă viteza pentru a evita producerea unor accidente deoarece nu există vizibilitate. Ceaţa este prezentă şi pe A3, dar şi în judeţele: Ilfov, Giurgiu, Dolj, Olt, Vâlcea, Braşov, Sibiu, Cluj, Alba, Maramureş şi Bistriţa-Năsăud.

Evitaţi depăşirea!

„În aceste condiţii, pentru evitatarea accidentelor rutiere, facem unele recomandări conducătorilor auto. Când se deplasează în coloană să evite depăşirea, dacă nu se sigură temeinic. De asemenea, trebuie să-i determine pe toţi ocupanţii maşinii să poate centura de siguranţă şi să adapteze permanent viteza la condiţiile de drum“, spus poliţiştii de la Infotrafic. Şoferii sunt obligaţi să folosească sistemele de iluminare-semnalizare şi de climatizare-dezaburire, pentru a vedea şi a putea fi observaţi în trafic.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite