Dosar pentru braconaj. Prins cu patru căprioare împuşcate în maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr s-a ales cu dosar penal, după de poliţiştii au descoperit în maşina pe care o conducea patru căprioare sacrificate, dar şi 3.600 kilograme furaje pentru animale.

Poliţiştii îl cercetează pe Ionuţ S., în vârstă de 28 de ani, din Călăraşi pentru braconaj cinegetic. Pe 16 noiembrie, în jurul orei 14.40, tânărul a fost oprit în trafic, pe DN 3, în afara localităţii Cuza Vodă. În autoutilitara marca Renault Master pe care o conducea au fost descoperite 4 animale sacrificate, precum şi cantitatea de 3.600 kilograme furaje şi hrană pentru animale.

În urma verificărilor, s-a stabilit că animalele fuseseră ucise pe un fond de vânătoare situat în vecinătatea localităţii Alexandru Odobescu, satul  Nicolae Bălcescu. Arma folosită, pe care Ionuţ S. o deţinea în baza unui permis emis de IPJ Călăraşi, a fost ridicată pentru expertiză balistică. Căprioarele au fost predate reprezentanţilor AJVPS Călăraşi, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea provenienţei furajelor transprotate.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite