Călăraşi: EXCLUSIV Mădălina Buzdugan, campioană europeană în Polonia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mădălina Buzdugan
Mădălina Buzdugan

Tânăra este dublă campioană balcanică şi vicecampioană naţională la ergometru. Deşi practică de numai trei ani canotajul, Mădălina Buzdugan se poate lăuda cu o sumedenie de performanţe. Ea a fost singura din Călăraşi care a participat la Campionatul Naţional European din Kruszwica, Polonia, din perioada 24-26 iunie 2011.

„A reuşit să iasă campioană europeană in Polonia. Suntem foarte mândri de ea“, a spus Cornel Nedelcu.Tânăra este dublă campioană balcanică şi vicecampioană naţională la ergometru

Medalii şi titluri

Până atunci, Mădălina îşi continuă traseul în încercarea de a-şi câştiga un nume. Până în prezent, adolescenta s-a clasat a cincea la Olimpiada de Juniori de la Singapore, este dublă campioană balcanică în Grecia, dar şi vicecampioană la ergometru. Totodată, Mădălina a mai reuşit un loc I în Bulgaria şi alte două clasări pe prima treaptă a podiumului în Călăraşi, la proba de ergometru. „ Muncesc foarte mult şi mă antrenez zi de zi, ca să pot reuşi“, motivează Mădălina.

Acum, Mădălina Buzdugan se pregăteşte pentru Mondilele de la Londra care vor fi organizate în august 2011, dar şi pentru Balcaniada din Turcia care se va desfăşura o lună mai târziu. „Vreau să câştig un loc cât mai bun, iar asta înseamnă multă forţă şi mult antrenament“, spune Mădălina.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite