CAMPANIE „Medicii cu care Călăraşiul se mândreşte“. Vezi aici care sunt cei mai votaţi doctori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cine este medicul cu care te mândrești?
Cine este medicul cu care te mândrești?

„Adevărul"  îi caută pe cei mai buni cinci medici, cei cu care Călăraşiul se mândreşte. Părerea ta contează! Împreună cu un juriu de specialitate, îi vom desemna pe cei cinci doctori de top.

Au trecut nouă zile de când s-a dat „Start vot" în cadrul campaniei „Doctorii cu care Călăraşiul se mândreşte". Până acum, 1.139 de călărăşeni şi-au exprimat preferinţele pe calarasi.adevarul.ro.

Lista completă a celor mai votați  medici cu care Călăraşiul se mândrește:

Dr. Maria Năsturică, internist: 51,18%

Dr. Paul Gaşpar, chirurg: 43,28%.

Au mai primit voturi şi dr. Daniela Cantaragiu-2,69%, medic de familie, dr. Lucian Stoica-0.43%, chirurg şi dr. Ion Roşca-0.85%, cardiolog.

Cine face parte din juriu

Alături de călărăşeni, un rol hotărâtor în ceea ce priveşte desemnarea celor cinci doctori cu care Călăraşiul se mândreşte îl va avea şi un juriu de specialitate din care fac parte preşedintele Colegiului Medicilor, dr. Alexandra Câra, directorul Crucii Roşii, Aura Giurcă, managerul Spitalului Judeţean de Urgentă, dr. Victor Verinceanu şi preşedintele Casei de Asigurări de Sănătate, Marian Dinulescu.

Miercuri, 2 noiembrie, votul se va închide şi apoi veţi putea citi poveştile de viaţă ale finalişţilor. Votează-ţi medicul preferat din lista din dreapta, dând click pe numele celui pe care îl alegi!





Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite