Călăraşenii au nominalizat doctorii cu care se mândresc. Spune-ne aici care este medicul cel mai bun!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Cititorii calarasi.adevarul.ro au votat doctorii care i-au tratat cu succes şi care îşi desfăşoară activitatea cu profesionalism. Cei mai mulţi călărăşeni l-au propus pe dr. Andoni Vitalii ca fiind doctorul cu care se mândresc. Voi ce părere aveţi?

Calarasi.adevarul.ro a lansat o provocare în rândul cititorilor, propunându-le să spună numele medicilor pe care îi consideră o mândrie pentru acest oraş. Cititorii au răspuns acestei invitaţii şi au enumerat doctori de diverse specializări.
Cei mai mulţi cititori ai ADS Călăraşi sunt de părere că dr.Andoni Vitalii, specialist în ortopedie şi traumatologie, este medicul cu care se mândresc. Iată lista cu toate nominalizările de până acum:

Dr.Paul Gaşpar- medic chirurg

Dr.Alain Florin Tăut-medic ginecolog

Dr.Viorica Cotic- medic pediatru

Dr.Viorica Gheorghiţă- medicină de urgenţă

Dr. Tatiana Lisaia- medic dermatolog

Dr.Daniela Cantaragiu-medic de familie

Dr. Dan Niţulescu- medic pneumolog

Dr. Lucian Stoica- chirurg

Dr. Daniela Iacob-medic dermatolog

Dr. Doina Arghirescu- medic de familie

Dr.Cristian Giurcă- medic chirurg ortoped

Lista nominalizărilor rămâne deschisă până pe 19 octombrie. Miercuri, 20 octombrie, “ADS” Călăraşi va publica lista finală cu nominalizările celor mai buni medici din Călăraşi şi se va da START VOT!  Timp de 14 zile vei avea posibilitatea să-i votezi pe doctorii cu care Călăraşiul se mândreşte, iar în final, vei afla poveştile câştigătorilor.



Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite