Campanie pentru viaţă. Redirecţionează 2% din impozitul pe venit către Fundaţia pentru SMURD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această perioadă, „Fundaţia pentru SMURD”, desfăşoară la nivel naţional campania „Redirecţionează 2% din impozitul pe venit către Fundaţia pentru SMURD”, sub sloganul „Atât de puţin pentru tine înseamnă totul pentru ei”.  În fiecare an statul român oferă cetăţenilor săi contribuabili posibilitatea de a redirecţiona 2% din impozitul pe venit către o organizaţie non-profit.

„Alegând să-ţi foloseşti acest drept mandatezi statul român să direcţioneze cei 2%, din impozitul deja plătit, către o organizaţie non-profit despre care consideri că îţi reprezintă cel mai bine interesele şi dorinţele. Prin simpla completare a formularului 230 şi depunerea lui la Administraţia Financiară de care aparţii, alegi, practic, zona de interes sau proiectul în care vrei să fie investite cele două procente. Nu trebuie să scoţi nici un ban din buzunar, cei 2% fiind direcţionaţi dintr-o sumă pe care statul deja ţi-a oprit-o – impozitul pe venit”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi.

Avion pentru intervenţii de urgenţă

În campania din anul 2011, Fundaţia pentru SMURD a reuşit să adune aproape întreaga sumă necesară achiziţionării unui avion sanitar destinat intervenţiilor de urgenţă. Cetăţenii care doresc mai multe informaţii despre campanie, pot accesa pagina de web a „Fundaţiei pentru SMURD” (www.fundatiapentrusmurd.ro), sau îl pot contacta pe coordonatorul campaniei la nivelul judeţului Călăraşi, plt. adj. Rodica Dragu - telefon 0721.245.250.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite