Călăraşi: Denisa Pârvu, în finală la Mamaia Copiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cele nouă cântăreţe admise la etapa de selecţie care s-a ţinut la Călăraşi, doar Denisa va reprezenta oraşul la festival. În cadrul selecţiei care a avut loc săptămâna trecută, tânăra cântăreaţă a reuşit să-i impresioneze pe membrii juriului, ajungând în finala celui mai mare festival de muzică din ţară.

Săptâmâna trecută, a avut loc selecţia pentru finala festivalului Mamaia Copiilor. Denisa Pârvu (11 ani) este singura călărăşeancă, din cele nouă calificate, care a intrat direct în semifinala concursului. Aceasta a concurat cu aproape 90 de tineri la categoria ei de vârstă. Pentru a promova oraşul din care provine, Denisa a evolut pe scenă alături de trupa de dans „De Conde“ a cărei coregrafie a fost semnată de Neli Condescu.  Denisa va participa, în luna iunie, în finala festivalului, alături de 12 tineri.

Calificată şi la Cerb


Pe lângă faptul că această tânără talentată ne va reprezenta la cel mai mare festival de muzică uşoară din ţară, aceasta va participa şi la Cerbul de Aur Junior, la secţiunea Internaţional. La acest festival va cânta în duet, alături de prietena sa cea mai bună din Chişinău, Lavinia Rusu. Călărăşeanca se pregăteşte şi pentru câteva festivaluri organizate peste hotare la care va participa din toamnă. „Mă bucur că pot reprezenta oraşul la cât mai multe competiţii naţionale şi internaţionale“, a spus entuziasmată Denisa Pârvu.

Citiţi mai multe amănunte despre acest subiect în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite