Cadavrul descoperit pe Dunăre la Olteniţa a fost identificat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La doar o zi după ce a fost descoperit plutind pe Dunăre, poliţiştii au reuşit să stabilească identitatea cadavrului descoperit la Oltenita. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul.

Poliţiştii de la Transporturi Navale au fost alertaţi telefonic pe 25 octombrie, la ora 08.15 că un corp uman pluteşte pe apă. Imediat, la faţa locului, oamenii legii au stabilit semnalmentele femeii decedate şi au făcut apel la toţi cetăţii care o recunosc pentru a-i ajuta la identificare.  La doar o zi de la dispariţie, la Poliţia Olteniţa s-au prezentat fiica şi ginerele femeii. Astfel s-a stabilit că este vorba despre Gherghina S.(71 de ani), cunoscută cu afecţiuni medicale.

Rudele femeii au fost conduse la Serviciul de Medicină Legală pentru a o recunoaşte, iar oamenii legii continuă ancheta pentru a stabili care au fost cauzele morţii. „În funcţie de rezultatul necropsiei, vom face propunere prin Parchet pentru soluţionarea cauzei. Iniţial, dosarul a fost înregistrat ca moarte suspectă, însă s-a stabilit că dispăruta nu prezintă urme de violenţă pe corp“, a declarat Mihaela Stan, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite