Călăraşi: 160 de persoane şi-au găsit o slujbă la Bursa locurilor de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

160 de persoane au scăpat de statutul de şomer, după ce au participat la Bursa locurilor de Muncă. 130 de oameni dintre cei selectaţi vor fi încadraţi în domeniul comerţului şi pazei şi protecţiei.

La cea de-a treia Bursă a locurilor de muncă din acest an, organizată săptămâna trecută, şi-au anunţat participarea 21 de agenţi economici din judeţ, dar doar 12 dintre ei au pus la bătaie 265 de slujbe. Cele mai multe posturi disponibile au fost în domeniul confecţiilor textile, comerţ, construcţii şi transporturi.

Din cele 214 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, 30 au primit repartiţii pe posturile solicitate, iar alte 3 persoane au fost încadrate pe loc în meseria de lucrători sortatori deşeuri reciclabile. 130 persoane speră să ocupe un loc de muncă  în urma participării la interviu şi a înregistrării CV-ului în baza de date a agenţilor economici participanţi la bursă. Este vorba de oferte în domeniul comerţului, pază şi protecţie, cu încadrare în muncă în trimestrul III şi IV al acestui an.

Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite