Călăraşi: UPDATE 129 de şomeri şi-au găsit o slujbă la Bursa locurilor de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dezinteres general. Din cele 158 de firme contactate pentru a participa la Bursa locurilor de muncă care se desfăşoară azi, doar 27 au răspuns „prezent“.

ORA. 13.35  Jumătate dintre şomerii care au căutat o slujbă azi dimineaţă la Bursa locurilor de muncă au bătut palma cu angajatorii. Cele 27 de firme prezente au pus la bătaie 353 de posturI vacante. În tot judeţul s-au făcut încadrări pentru mecanic agricol, agent de pază, şofer, muncitor necalificat, stivuitorist, administrator firmă, contabil şi magaziner.

„La Bursa Locurilor de Muncă au participat 262 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă care au completat chestionare de solicitanţi de locuri de muncă şi care au avut posibilitatea unui dialog direct cu angajatorii prezenţi la bursă“, ne-a declarat Cornelia Petcu, responsabil mass-media la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călăraşi.

Multe dintre persoanele aflate în căutarea unui job nu au fost prea încântate de ofertă. „ Am fost curios să văd ce locuri de muncă au. Am completat un chestionar şi aştept să fiu contactat de angajator. Ar fi foarte bine să fiu acceptat“, a spus Marius Olteanu(28 de ani), şomer.
 
Întâlnirea cu angajatorii   

Persoanele interesate de un loc de muncă au fost aşteptaţi azi pentru întâlnirea cu angajatorii, începând cu ora 9.00, la sediul AJOFM, situat de pe str. 13 Decembrie  nr. 12 şi la sediul Agenţei Locale Olteniţa, de pe str. Argeşului nr. 111. Scopul acţiunii este „intermedierea unui dialog între agenţii economici interesaţi şi persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă”.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite