Călăraşi: Trei bolizi au ieşit „şifonaţi“ în urma unui accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr ce conducea un Mercedes, la Ciocăneşti, nu a păstrat distanţa faţă de BMW-ul din faţa sa, şi a intrat în coliziune cu acesta. BMW-ul a fost şi el proiectat, în urma impactului, într-un Ford.

Ieri, la ora 15.30, în timp ce conducea un autoturism marca Mercedes, pe D.N. 31, pe raza Comunei Ciocăneşti, Dănuţ P., de 25 ani, din Municipiul Călăraşi, nu a păstrat o distanţă de siguranţă în mers faţă de autoturismul marca BMW, condus de Gheorghe Z., de 25 ani, din Comuna Modelu, Judeţul Călăraşi, care circula în faţa sa, întrând în coliziune cu acesta. Din impact, autoturismul BMW a fost proiectat în autoturismul marca Ford, care circula în faţă şi care a redus viteza pentru a vira la dreapta.

În urma accidentului a rezultat avarierea celor trei autovehicule şi rănirea uşoară a două persoane, pasageri în autoturismul BMW. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cei trei conducători auto posedă premise de conducere. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului.



Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite