Călăraşi: De beat ce era, a uitat unde a lăsat bicicleta, reclamând la poliţie că i-a fost furată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a uitat unde a lăsat bicicleta şi a spus că i-a fost furată
Bărbatul a uitat unde a lăsat bicicleta şi a spus că i-a fost furată

Un bărbat de 33 de ani, din Vlad Ţepeş, a reclamat la poliţie că i-a fost furată bicicleta. De fapt, beat fiind, acesta a abandonat-o pe stradă, ulterior, când s-a trezit, a realizat că bicicleta „dispăruse“.

Florin M., de 33 ani, din Comuna Vlad Ţepeş, a sesizat poliţiştii în ziua de 11 iunie 2011, despre faptul că i-a fost furată bicicleta. În urma verificărilor efectuate de agenţii Postului de Poliţie Vlad Ţepeş s-a stabilit că, în seara de 10 iunie a.c., M. Florin a consumat băuturi alcoolice la un bar din comună, lăsând bicicleta neasigurată, în faţa localului. După un timp, acesta a plecat în stare avansată de ebrietate spre locuinţă, însă, din cauza unei defecţiuni a bicicletei, a abandonat-o pe stradă.

Bărbatul a uitat unde a lăsat-o, iar în dimineaţa de 11 iunie 2011, constatând că nu o găseşte la domiciliu, a sesizat poliţiştilor furtul bunului. Bicicleta a fost găsită la locul în care a fost abandonată de proprietar împreună cu alte cumpărături, fiind predată părţii vătămate. M. Florin a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 100 lei conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice (alarmarea organelor de menţinere a ordinii publice fără motiv întemeiat).

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite