Bază sportivă în comuna Ciocăneşti de 650.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prefectul Emil Muşat(stânga), alături de oficialităţile comunei, la inaugurare
Prefectul Emil Muşat(stânga), alături de oficialităţile comunei, la inaugurare

Comuna Ciocăneşti are, de ieri, o bază sportivă modernă care costat 650.000 de lei. Inaugurarea complexului s-a făcut în prezenţa prefectului judeţului Călăraşi, Emil Muşat.

Baza a fost construită prin programul de Dezvolare a Infrastructurii din Spaţiul Rural instituit prin O.G. 7/2006.  Deşi de la Guvern au fost acordaţi doar 50.000 lei, iar de la Primărie aproximativ 100.000 lei, investiţia a fost finalizată pe cheltuiala constructorului. Prefectul a dat însă asigurări că acesta îşi va recupera banii.

„Fiecare astfel de obiectiv care se inaugurează este binevenit şi răspunde cu adevărat unor nevoi ale călărăşenilor din mediul rural. Apreciez faptul că în sfârşit s-a finalizat şi această investiţie din Ciocăneşti şi vreau să scot în evidenţă faptul că această bază sportivă este finalizată în mare parte pe cheltuiala constructorului. Îl asigur că voi face toate demersurile necesare pentru a intra cât mai repede în posesia banilor cheltuiţi pentru comunitatea din Ciocăneşti“, a declarat Emil Muşat.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite