Călăraşi: Un tânăr băut a intrat cu maşina tatălui său într-un copac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 20 de ani din Olteniţa a plecat cu maşina tatălui său, şi aflându-se sub influenţa alcoolului a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un copac.

Ieri, în jurul orei 04.00, pe bulevardul 22 Decembrie din Municipiul Olteniţa, a avut loc un accident de circulaţie.  Alexandru B., de 20 ani, din Municipiul Olteniţa, care avea permis de conducere din anul 2009, în timp ce se afla la volanul autoturismul marca Dacia Sandero, proprietatea tatălui său, Sorin B., din direcţia Bucureşti-Olteniţa, a intrat în coliziune frontală cu un copac, pe partea stângă a direcţiei de mers.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără a necesita internarea. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Conducătorul auto purta centura de siguranţă şi se afla singur în autoturism, la momentul producerii evenimentului.




Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite