UPDATE Pumni şi înjurături electorale. Două tabere rivale din PP-DD s-au încăierat la Vlad Ţepeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bătaie în adevărul sens la cuvântului, marţi, în comuna călărăşeană Vlad Ţepeş. Câţiva membri din două tabere rivale din Partidul Poporului-Dan Diaconescu s-au încăierat în timpul campaniei electorale, a anunţat România TV. Cel mai agresiv a fost chiar candidatul partidului la postul de primar, Ion Stan.

"Bă, eu candidez, nebunule! Eu candidez! Du-te la Dan Diaconescu şi omoară-l pe el, nu pe mine! Hai, băi, că vă spargem maşinile! Pleacă de-aici! Huo! Pleacă de-aici!", spunea Stan în timp ce înjura şi dădea cu picioarele într-o maşină în care se refugiase un contestatar de-al său. Ulterior, aspirantul la şefie în Vlad Ţepeş l-a scos din maşină pentru a-i aplica o corecţie fizică.
Scandalul mocnea de peste o lună. Mai exact din momentul în care Dan Diaconescu a anunţat că partidul pe care-l conduce o propune pe Oana Mizil pentru postul de preşedinte a Consiliului Judeţean Călăraşi. Ion Stan, candidatul la postul de primar în comuna Vlad Ţepeş, şi-a ieşit din minţi când i-a văzut pe opozanţii lui Dan Diaconescu. Unul câte unul, cei care se pregăteau să-l huiduie pe Dan Diaconescu au fost puşi pe fugă.

Nu s-a depus plângere

ORA 15.OO. Poliţia a fost sesizată despre incident, însă nu a fost depusă nicio plângere penală pentru a începe ancheta. "În seara de 29 mai, în jurul orei 18.15, Secţia de Poliţie Rurală Grădiştea a fost sesizată de un bărbat, membru într-o formaţiune politică cdespre faptul că a fost victima unei agresiuni, produse pe raza comunei Vlad Ţepeş. Bărbatul a reclamat că a fost agresat fizic de trei persoane, susţinătorii altui partid politic, şi că nu înţelege să depună plângere pentru săvârşirea vreunei infracţiuni",  declarat inspector de poliţie Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi. Având în vedere că, potrivit prevederilor Codului penal, în cazul infracţiunii de lovire sau alte violenţe, acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate, cercetările vor fi continuate de poliţişti, doar dacă victima va depune plângere în acest sens.
 

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Călăraşi despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla în timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite