Călăraşi: Angajaţii spitalului din Plătăreşti protestează pentru că nu şi-au primit salariile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de angajaţi ai Centrului pentru bolnavi psihic de la Plătăreşti au întrerupt activitatea, nemulţumiţi că nu şi-au primit salariile. Oamenii spun că aşteaptă un semn de viaţă de la autorităţi în legătură cu lefurile restante.

Sute de persoane din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă şi Protecţie Socială Călăraşi ar fi trebuit să ia salariile pe 7 iunie, însă din cauza scandalului declanşat pe buget, nimeni nu a încasat un leu. Bugetul instituţiei continuă să fie blocat, însă preşedintele Consiliului Judeţean, Răducu Filipescu a promis că situaţia se va rezolva în câteva zile.

Scandalul a fost declanşat de prefectul judeţului, Emil Muşat care a deschis acţiune în instanţă, precizând că bugetul nu a fost votat legal. „Există trei consilieri judeţeni incompatibili care, totuşi, au votat bugetul. Domnul Filipescu ar fi putut să supună din nou la vot, cu condiţia ca cei trei să se abţină“, ne-a declarat Muşat. Răducu Filipescu dă asigurări că bugetul ar putea fi luat în discuţie pe 29 iunie 2011.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite