UPDATE Aglomeraţie pe Autostrada Soarelui spre Constanţa. La staţia de taxare de la Feteşti, cozi de 2 kilometri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Punctul de taxare de la Feteşti
Punctul de taxare de la Feteşti

Aglomeraţia de pe principalele autostrăzi care leagă Bucureştiul de Constanţa şi Prahova continuă şi la început de săptămână, nunumai în weekend. Centrul Infotrafic a anunţat că, încă de le primele ore ale dimineţii, numărul mare de autovechicule a dat traficul peste cap. La staţia de taxare de la Feteşti, coloanele de maşină, pe sensul de mers către Bucureşti, au 500 de metri, iar către Constanţa aproximativ 2 k

ORA 9.00. Poliţiştii au anunţat în urmă cu scurt timp că aglomeraţia s-a risipit şi nu masi sunt probleme în trafic. "Centrul Infotrafic informează că la această oră (9.00), traficul rutier pe Autostrada Soarelui se desfăşoară normal la staţia de taxare de la Feteşti", a precizat IGPR.

Trafic intens

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este intensă pe drumurile dinspre mare şi munte către Bucureşti, încă de la primele ore ale dimineţii. „Pentru a evita aglomeraţia de duminică seara pe aceste artere, din ce în ce mai mulţi automobilişti preferă să pornească luni dimineaţa la drum, direct către serviciu. Dacă pe Valea Prahovei, la ora 7.45, nu se semnalau probleme semnificative legate de fluenţa traficului, la staţia de taxare de la Feteşti, pe Autostrada Soarelui, coloanele de maşini măsurau pe sensul de mers către Bucureşti aproximativ 500 de metri, iar către Constanţa circa doi kilometri, însă lungimea acestor coloane va scădea în orele următoare”, a anunţat Poliţia Română.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite