Poliţia a audiat mai mulţi suspecţi în dosarul tinerei înjunghiate aseară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au mai multe persoane suspecte care au fost ridicate şi aduse la audieri în cazul înjunghierii Marianei Dumitru, tânăra care lucra la un post local de radio. În oraş se acţionează cu efective mărite pentru capturarea agresorului.

Surse judiciare susţin că mai mulţi indivizi cu semnalmentele celui care a atacat-o pe Mariana Dumitru au fost interogaţi pentru a se stabili dacă au vreo legătură cu incidentul petrecut pe Aleea Bisericii. În prezent, tânăra este în stare stabilă, la Terapie Intensivă, însă a pierdut mult sânge. „ A avut mare noroc. A fost înjunghiată chiar sub inimă. Dacă lama pătrundea puţin mai sus, nu mai avea şanse. A fost un caz dificil, am epuizat toate rezervele de sânge pentru că a fost nevoie de transfuzii“, a declarat dr. Victor Verinceanu, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi.

Psihoza creată de Fieraru

În urmă cu un an, în oraş s-a creat panică, după ce mai multe femei fuseseră urmărite de Constantin Fieraru, dar doar două dintre ele fuseseră înjunghiate. Prima dintre lee a fost înţepată în scara blocului în care locuia, pe 10 septembrie, pe strada Crişana. După 56 de zile de comă, Luminiţa Chevici(34 de ani), a murit pe patul spitalului.

Ana Maria Bobocel, de 17 ani, elevă în clasa a XII-a la Liceul Mihai Eminescu, a fost şi ea înjunghiată în abdomen chiar în faţa blocului unei locuia. A avut noroc şi a scăpat teafără, chiar dacă lama cuţitului i-a pătruns 3 centrimetri în corp. Bărbatul a îngrozit tot oraşul timp de şase luni, în perioada septembrie 2010-martie 2011. La 13 martie 2011 a luat sfârşit coşmarul, când, în urma unui apel anonim la 112, Constantin Fieraru a fost reţinut.



Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite