Un tânăr din Belciugatele, trimis după gratii pentru tentativă de viol, violare de domiciliu şi furt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă Adevărul
Foto: Arhivă Adevărul

Un tânăr din comuna Belciugatele a fost trimis după gratii pentru 29 de zile, după ce oamenii legii au stabilit că se face vinovat de tentativă de viol, violare de domiciliu şi furt calificat. George N., în vârstă de 26 de ani, este suspect în trei dosare. În seara de 13 mai 2012, bărbatul a pătruns prin efracţie în locuinţele a două femei din localitate, încercând să întreţină raporturi sexuale cu una dintre acestea

În timpul cercetărilor, poliţiştii au stabilit că în anul 2005 el a jefuit un consătean de bunuri în valoare de 1.500 de lei. Poliţiştii spun că, în urmă cu câteva zile, bărbatul a intrat în casa unei femei de 60 de ani, a lovit-o şi a încercat s-o batjocorească. La fel s-a întâmplat şi cu o alta de la care a încercat să fure bunuri.
Pe 15 mai, poliţiştii l-au prezentat pe suspect  Judecătoriei Lehliu Gară cu propunerea de arestare preventivă, instanţa luând măsura arestării sale pentru o perioadă de 29 zile. Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, urmând să fie continuate cercetările pentru stabilirea întregii sale activităţi infracţionale.
 

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite