GALERIE FOTO Copiii se antrenează la stadion printre gunoaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De mai bine de o săptămână, copiii care joacă baseball fac antrenamente printre gunoaie.  Resturile  menajere şi bălegarul au fost lăsate în urmă, chiar pe terenul de la stadion de circul care a poposit în oraş, săptămâna trecută.

Ion Bălan, antrenor de baseball, este  revoltat de mizeria care tronează pe teren. El spune că zona a devenit un adevărat focar de infecţie, mai ales că acolo vin copii care s-ar putea îmbolnăvi. „Nu ştiu cine ar trebui să igienizeze, însă noi am încercat să strângem resturile pentru a nu ne împiedica de ele. Au fost şi copiii care joacă fotbal aici şi au făcut şi ei puţină curăţenie. Mă deranjează faptul că nimeni nu se implică. Poate Primăria ar fi trebuit să-i supravegheze că doar le-a dat autorizaţie“, a declarat Ion Bălan.

image
image
image

VEZI AICI FOTOGRAFII DE LA STADION

Săptămâna trecută, în oraş au fost prezentate, la stadion, mai multe spectacole cu animale. Cortul imens în care au avut loc reprezentaţiile, dar şi rulotele artiştilor şi cuştile cu animale au fost amplasate chiar pe terenul de la intrarea în stadion. „După ce au plecat, în urmă a rămas dezastrul. Nimeni nu a avut bunul-simţ să adune gunoiul“, a precizat Ion Bălan.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite