Aviz amatorilor! ISU Călăraşi recrutează candidaţi pentru admiterea la facultate la arma "Pompieri"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Evitaţi astfel de situaţii!
Evitaţi astfel de situaţii!

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă(ISU) Călăraşi recrutează candidaţi pentru concursul de admitere în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Administraţiei şi Internelor, pentru arma Pompieri – sesiunea de admitere  2012.

Doritorii au la dispoziţie 85 locuri, după cum urmează : Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” – Bucureşti, Facultatea de Pompieri: 35 locuri – bărbaţi; Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” - Boldeşti, judeţul Prahova: 50 locuri subofiţeri de pompieri şi protecţie civilă – bărbaţi.
Cererile de participare / înscriere la concursurile de admitere la Facultatea de Pompieri se primesc de către structura de resurse umane până la data de 22 iunie 2012, iar pentru Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă ,, Pavel  Zăgănescu” Boldeşti până la data de 10 august 2012. Relaţii suplimentare se pot obţine la Biroul Resurse Umane de la reşedinţa unităţii din mun. Călăraşi, str. Bucureşti, nr. 344 sau la telefoanele :  311.818 ,  314.692 , sau accesând  www.isucalarasi.ro.
 
 

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite