UPDATE Poliţist, anchetat într-un dosar de furt de cablu. Omul legii şi-a dat demisia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Foto arhiva Adevărul
Foto arhiva Adevărul

Un poliţist din Feteşti, angajat la Postul de Poliţie Dragalina, din judeţul Călăraşi, este suspect într-un dosar de furt. Tânărul, în vârstă de 31 de ani, agent principal, este anchetat pentru că ar fi sustras cablu telefonic în urmă cu două seri.

ORA 12. Secţia nr. 4 Poliţie Rurală Dragalina a fost sesizată pe 16 noiembrie, ora 00.41, de Dispeceratul IPJ Călăraşi despre activarea alarmei liniei Romtelecom din comuna Perişoru, satul Tudor Vladimirescu. Poliţiştii care au ajuns la faţa locului nu au reuşit să dea de hoţi, însă au găsit un Opel Asta, înmatriculat în Bulgaria, abandonat, şi cablul de la stâlp secţionat.

Maşina poliţistului, abandonată

În urma verificărilor s-a stabilit că maşina aparţine unui poliţist, agent la secţia din Dragalina. Anchetatorii au stabilit că Aurel L., în vârstă de 31 de ani, s-a deplasat în satul Tudor Vladimirescu, unde s-a întâlnit cu Gheorghe D., din Dragalina, şi Costel T., din municipiul Feteşti, Judeţul Ialomiţa. Agentul şi Gheorghe D. au declarat că nu sunt implicaţi în săvârşirea tentativei de furt, cealaltă persoană nefiind găsită pentru a fi audiată. Autovehiculul agentului a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor de către Poliţie şi Parchet, urmând să fie propusă soluţie legală. 

Şi-a dat demisia

Ieri, suspectul şi-a dat demisia din Poliţie şi nu recunoaşte comiterea faptei. Colegii săi sunt că a fost încadrat din sursă externă în urmă cu 6 ani şi în tot acest timp nu a creat niciun fel de probleme. „Este suspect, deocamdată. Până când nu vom stabili exact cum s-au petrecut lucrurile, nu putem avansa nicio teorie“, a declarat Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite