Campanie electorală cu scântei! Primarul comunei Unirea, acuzat că a strâns de gât o femeie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii călărăşeni au demarat o anchetă pentru a stabili dacă, într-adevăr, primarul comunei Unirea a strâns de gât o femeie în timp ce acesta distribuia materiale electorale în comună. Laura Ianoş., în vârstă de 28 de ani, a făcut plângere, reclamând că a fost victima unei agresiuni comise de primarul comunei, Anghel Olteanu.

Tânăra a alertat poliţiştii în seara de 24 mai, ora 18.22, povestind cu lux de amănunte cum s-au petrecut faptele. Femeia susţine că, în timp ce se afla pe raza localităţii împreună cu două prietene, au fost abordate de mai mulţi tineri, care-l însoţeau pe primarul comunei, şi distribuiau materiale electorale. Femeia a mai spus că primarul a strâns-o de gât, deoarece a rupt un pliant înmânat de aceştia. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei Rurale Dichiseni care au demarat verificările pentru a stabili cum s-au produs faptele.

Victima va fi acuzată de calomnie

„În urma audierii victimei de poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Călăraşi, aceasta a declarat că înţelege să formuleze plângere penală împotriva primarului pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. De asemenea, aceasta a reclamat că a fost ameninţată cu acte de violenţă de Lică P., de 28 ani, împotriva căruia a formulat plângere”, a declarat Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi. La rândul său, primarul comunei Unirea susţine că totul este o înscenare şi că femeia a depus plângere pentru a-i şifona imaginea. Mai mult decât atât, Anghel Olteanu a anunţat că şi el va depune plângere pentru calomnie.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Călăraşi despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla în timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite