Structurile MAI, cu ochii pe secţiile de votare. La Călăraşi, 233 de oameni supraveghează alegerile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Pentru buna desfăşurare a alegerilor din 10 iunie 2012, autorităţile locale au pregătit din timp planul de acţiune. Cele 233 secţii de votare au fost “împărţite” între forţele de ordine pentru o supraveghere cât mai atentă. Structurile din cadrul MAI care veghează la liniştea şi ordinea publică spun că în prezent, de la declanşarea campaniei electorale, nu au fost înregistrate decât trei incidente minore.

“Un geam spart la o organizaţie de partid din Dor Mărunt, postarea unui banner cu 30 de minute înainte de începerea campaniei electorale la Olteniţa şi lipirea unor afişe peste altele”, a precizat comisar-şef Constantin Chirică, aflat la comanda IPJ Călăraşi

Cum s-au “împărţit” cele 233 de secţii

Inspectoratul de Poliţie Judeţean va asigura paza a 95 de secţii de votare
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean are în subordine 47 de secţii de votare
Serviciul Judeţean de Poliţie de Frontieră Călăraşi va supraveghea 51 secţii de votare
Inspectoratul General pentru Situaţi de Urgenţă Călăraşi va asigura paza la 37 de secţii de votare
Instituţia Prefectului judeţului Călăraşi prin serviciile de Permise şi Paşapoarte  va avea în subordine 3 secţii de votare.

Ce votăm pe 10 iunie

Pe 10 iunie 2012 călărăşenii vor vota primarul, consiliul local, consiliul judeţean şi preşedintele consiliului judeţean.  La vot  participă doar persoanele care au împlinit 18 ani sau cetăţenii străini cu domiciliul sau reşedinţa în România. Urnele se vor deschide pe data de 10 iunie, la ora 7.00 şi se vor închide la ora 21.00.

 adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Călăraşi despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla în timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite