Anchetă. Cu ce scop a oferit şoferul primarului Dragu cei 16 lei unei femei cu un bebeluş în braţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul actualului primar al Călăraşiului ar putea avea probleme cu legea, dacă se dovedeşte că a oferit bani cu scopul de a influenţa votul. Poliţiştii călărăşeni s-au sesizat, în urma unui filmuleţ difuzat de România Tv potrivit căruia s-a dat mită electorală de un apropiat al primarului Nicolae Dragu.

"Mai mulţi martori au fost audiaţi, inclusiv femeia care ţinea bebeluşul în braţe şi în scutecele căruia au fost puşi bani.i Deocamdată nu rezultă că cei 16 lei au fost oferiţi pentru a influenţa rezultatul votului. Nu au fost făcute astfel de afirmaţii", a declarat inspector de poliţie Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi. Dosarul penal a fost deschis la sediul Poliţiei, însă nu pe numele vreunei persoane. Şoferul primarului Nicolae Dragu încă nu a fost găsit pentru a da lămuriri în legătură cu situaţia creată, duminică, într-un cartier de la marginea oraşului Călăraşi. Aici a fost filmat primarul şi câţiva apropiaţi de-ai săi, discutând cu mai mulţi cetăţeni de origine romă. Unei femei cu un copil în brate i-au fost oferită o sumă de bani. Poliţia continuă ancheta pentru a stabili care a fost scopul acestui gest.

Primarul Călăraşiului, din nou în vizor. Un apropiat de-al lui Nicolae Dragu, filmat dând mită

Alegeri locale 2012

Duminică vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta oraşului şi judeţului Călăraşi: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

"Adevărul" îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite