ALEGERI LOCALE 2012 Noul edil al Călăraşiului: "Mulţumesc şi celor care nu m-au votat pentru că acest lucru mă motivează"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proaspăt ales primar la Călăraşi, fostul vicepreşedinte ale Consiliului Judeţean, Daniel Ştefan Drăgulin(PNL) le mulţumeşte celor care i-au acordat încredere pe 10 iunie şi promite că va munci susţinut pentru  a a obţine încă un mandat în anul 2012.

“Vreau să vă mulţumesc tuturor celor care aţi avut încredre în mine şi mi-aţi acordat votul pe 10 iunie. Mulţumesc şi celor care nu m-au votat pentru că acest lucru mă motivează în plus pentru a munci constant şi sustinut asfel încât în 2016 să vă conving să îmi acordaţi votul pentru un nou mandat. Întotdeauna cu drag de Călăraşi, Daniel Ştefan Drăgulin”, a scris pe pagina sa de Facebook noul primar al oraşului. El a răspuns astfel sutelor de mesaje de felicitări şi încurajare de la cetăţeni care îl îndeamnă să schimbe faţa oraşului, aşa cum a promis. Deşi numărătoarea voturilor încă nu s-a încheiat, iar rezultatele oficiale nu au fost anunţate, candidatul USL pentru Primăria Călăraşi a fost votat, potrivit estimărilor, de peste 70% dintre călărăşeni. El a reuşit astfel să-l învingă pe Nicolae Dragu(UNPR), fostul edil, care a condus Primăria timp de trei mandate.
ALEGERI LOCALE 2012. Rezultate parţiale ora 19.00. Răducu George Filipescu are peste 50 de procente

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012. USL câştigă şi în Bărăgan. Daniel Ştefan Drăgulin este noul primar al Călăraşiului

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2012 Află rapid rezultatele finale ale alegerilor locale din municipiu şi din judeţul Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite