FOTO Mitingul USL a scos în stradă aproximativ 10.000 de susţinători. Crin Antonescu, prezent la Călăraşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mulţimea a scandat numele lui Daniel Ştefan Drăgulin(centru), candidatul USL la Primăria Călăraşi
Mulţimea a scandat numele lui Daniel Ştefan Drăgulin(centru), candidatul USL la Primăria Călăraşi

Aproximativ 10.000 de călărăşeni, simpatizanţi ai USL din tot judeţul au participat, luni seară, în faţa Prefecturii, la mitingul organizat în oraş pentru a-i susţine pe candidaţii Uniunii la Primărie şi Consiliul Judeţean. De la Bucureşti au sosit liderii USL, Crin Antonescu şi Daniel Constantin, alături de parlamentarul PNL, Eugen Nicolăescu. Marele absent a fost însă premierul Victor Ponta.

Cu această ocazie, Crin Antonescu s-a adresat mulţimii, în uralele maselor care scandau numele celor doi candidaţi: Daniel Ştefan Drăgulin pentru Primăria Călăraşi şi Răducu George Filipescu pentru Consiliul Judeţean.

Mobilizare generală de forţe la USL Călăraşi

VEZI AICI IMAGINI DE LA MITING

Iată un fragment din discursul preşedintelui PNL:

„Astăzi, peste tot în ţară unde am fost, şi am fost aproape în toată ţara, Uniunea Social Liberală este marea speranţă a românilor, aşa cum este şi speranţa dumneavoastră. Nu vom înşela această speranţă. Fiţi alături de noi şi vom fi până la capăt alături de dumneavoastră, de dumneavoastră toţi. Sunt aici ca să ştiţi cu toţii şi să le spuneţi tuturor celor care nu sunt acum aici, că eu, Crin Antonescu, ca şi Victor Ponta, primul-ministru al României, suntem membri ai echipei lui Filipescu şi Drăgulin. Suntem alături de ei, cerându-vă votul pentru ei şi vom fi alături de ei după ce vor câştiga. Sunt ani de zile, mulţi, de când sunt prieten şi coleg alături de Răducu Filipescu şi de când el este alături de mine. Ştiu de unde a pornit Răducu Filipescu atunci când a avut curajul să schimbe soarta judeţului Călăraşi şi voi fi înainte, eu şi tot Guvernul României, alături de preşedintele vostru, Răducu Filipescu. Îl cunosc de mulţi ani pe Daniel Drăgulin, şi vă spun cinstit că e un om în care cred, că e un om puternic, că e un om curajos, că e un om devotat, el merită ca împreună cu Răducu Filipescu să conducă acest oraş”, a spus Antonescu.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Călăraşi despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla în timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite