Sondaj: Daniel Ştefan Drăgulin, candidatul USL la Primăria Călăraşi, 60% şanse să iasă învingător

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniel Ştefan Drăgulin, candidatul Uniunii Social-Liberale(USL) la Primăria Călăraşi, are toate şansele să câştige un mandat în fruntea oraşului, potrivit unei anchete realizate de econtext.ro. Candidatul USL este creditat cu 60% şanse să iasă învingător în competiţia electorală de pe data de 10 iunie. Acest rezultat reiese dintr-o anchetă efectuată de jurnaliştii de la econtext.ro.

Aceştia au strâns laolaltă mai multe sondaje de opinie realizate de  CURS, CSOP, GeoPOL, Centrul de Studii si Cercetări Infopolitic (CSCI), Asociația pentru Transparenţă şi Libertate de Expresie precum şi alte sondaje realizate de alte publicaţii locale. În urma analizei, a fost realizată  o hartă a primarilor care vor câștiga alegerile locale. Potrivit acesteia, dacă mâine s-ar vota, USL-ul ar câștiga alegerile în 21  de judeţe, iar PDL-ul în doar 10. Mai multe detalii puteţi găsi pe site-ul http://www.econtext.ro/eveniment--2/politic/harta-primarilor-care-vor-castiga-alegerile-locale-iata-cine-ar-castiga-alegerile-in-fiecare-judet-daca-s-ar-vota-maine-usl-ar-castiga-in-21-de-judete-iar-pdl-doar-in-10--2.html

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Călăraşi despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla în timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite