Daniel Ştefan Drăgulin, candidatul USL la Primăria Călăraşi: "90% dintre oameni doresc schimbarea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul USL la Primăria Călăraşi este primit cu entuziasm de călăraşeni, lucru care îi sporeşte credibilitatea. Daniel Ştefan Drăgulin bate oraşul în lung şi-n lat pentru a afla ce îi nemulţumeşte pe oameni şi cum ar putra să-i ajute dacă vă cţştiga Primăria oraşului. Chiar a fost numit de presa centrală “demnitarul care a descoperit mersul pe jos”. Drăgulin a fost prezent în fiecare, pe străzile oraşulu

“ Din 10 mai şi până astăzi am fost în cartierul Măgureni, pe strada Sloboziei, Dobrogei şi în zona Agneza şi Bd. Republicii. “Ca o concluzie am constatat că mare parte dintre oameni, în proporţie de peste 90%, şi vă spun cu responsabilitate acest lucru, doresc schimbarea. S-au săturat de promisiunile din cei 12 ani făcute de actualul edil. Eu mă duc cu nişte dovezi pentru ceea ce vreau să fac în perioada următoare şi pe site-ul www.dandragulin.ro veţi găsi strategia mea şi proiectele pe care vreau să le realizăm în perioada de după 11 iunie”, a declarat Daniel Drăgulin. Joi, acesta s-a întâlnit şi tinerii din Călăraşi care în acest an vor merge la vot pentru prima dată.
 adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Călăraşi despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla în timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.



 

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite